DE DANSPUNTJES

DE DANSPUNTJES: DE DANSPUNT X NIEUWE VESTE – Nieuwe Veste Jongerenproductie modern De Jongerenproductie modern Nieuwe Veste werkt ’s ochtends aan 3 korte duetten onder professionele begeleiding van Robin Berkelmans van deDansPunt. Na de voorstelling ARK van Dansnest in de Grote Kerk dansen zij hun eigen interpretatie van deze voorstelling.

Lees meer

POP-UP DANSOPTREDENS

POP-UP DANSOPTREDENS – Nieuwe Veste We zijn terug en dansen er op los met Movin’ Circle, Dansstudio Club Cadans, Collab Studio’s, The SCENE of Dance, Dance & Twirlvereniging Glitters, Dansschool Fuse, Bailamos Latino/LIbre, Dansschool Lotuz, Ghislaine Dans Company en Zoukmotion! Deze pop-up optredens zijn heel de dag door te bewonderen. 

Lees meer

ARK

ARK – Dansnest Kunnen we overleven als de natuur het overneemt? En hoe beïnvloedt dat de omgang met de ander? Beeldend kunstenaar Sil Krol ontwikkelde speciaal voor deze voorstelling een sculptuur als object, podium en decor voor twee dansers: Tommy Pham en Carlo Camagni. ARK gaat bij uitstek over hoe we met elkaar omgaan in uitdagende omstandigheden.

Lees meer

BOLISTAS

BOLISTAS – Corpo Máquina Society Freestyle voetballer Nasser El Jackson, breakdancer Simon Bus, geluidskunstenaar Boris de Klerk en danseres Stasy Terehhova. Stuk voor stuk hebben ze iets dat in het oog springt. En ook al vliegen de ballen hen om de oren, ze maken ruimte voor elkaar en proberen elkaar steeds weer te vinden. Een…

Lees meer