Culturele Zondagen

De Culturele Zondagen bieden tussen 13:00 en 18:00 uur een gevarieerd programma met voorstellingen, presentaties, films, workshops en verrassingen op verschillende plekken in de stad. In elke zondag ligt een accent op een ander kunstdiscipline, zonder andere activiteiten uit te sluiten. Er is dus altijd iets van jouw gading te vinden!

 

Hoe werkt het?

Voor elke Culturele Zondag koop je een kaartje van €2,50 (dat zijn vooral ticket- en administratiekosten). Je kunt daarnaast een gift doen waarmee Bredase makers projecten voor de volgende Cultuurnacht kunnen financieren). Op de betreffende zondag wissel je jouw e-ticket in de Nieuwe Veste om voor een polsbandje. Hiermee heb je toegang tot de verschillende activiteiten zolang er plaats is. Let dus op, want: vol = vol!

 

Workshops

Tijdens de zondagen kun je meedoen aan verschillende workshops en activiteiten. Vaak is vooraf aanmelden hiervoor nodig. Dat kan via de aanmeldlinks bij de betreffende activiteit in het programmaoverzicht.

 

Onder het kopje 'Programma' kun je de volledige programmering zien voor de eerstvolgende Culturele Zondag (24 april). De tickets voor deze dag zijn nu verkrijgbaar!